29/10/2018 29/10/2018 Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στην Κάλυμνο μεγάλη Εθνική Επέτειος του “Όχι”. Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στις 10:30΄πμ, βάσει επισήμου προγράμματος που εξέδωσε ο Δήμος Καλυμνίων, ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Παΐσιος ετέλεσε την καθιερωμένη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού, συμπαραστατούμενος υπό του ιερού κλήρου της νήσου, ενώ νωρίς το πρωί έγινε η έπαρση...
29 Οκτωβρίου, 2018 - 12:49

Η Κάλυμνος εορτάζει το έπος του ’40

Διαδώστε:
Η Κάλυμνος εορτάζει το έπος του ’40

Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στην Κάλυμνο μεγάλη Εθνική Επέτειος του “Όχι”.

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στις 10:30΄πμ, βάσει επισήμου προγράμματος που εξέδωσε ο Δήμος Καλυμνίων, ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Παΐσιος ετέλεσε την καθιερωμένη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού, συμπαραστατούμενος υπό του ιερού κλήρου της νήσου, ενώ νωρίς το πρωί έγινε η έπαρση της Σημαίας, με τιμές να αποδίδουν η Δημοτική Φιλαρμονική και άγημα του Στρατού.

Μετά τη Δοξολογία ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο, οι καταθέσεις στεφάνων, και στη συνέχεια η παρέλαση των καθορισμένων τμημάτων της Δημ. Φιλαρμονικής, μαθητών, προσκόπων, συλλόγων και σωματείων, και τέλος διμοιρίας του Συντάγματος Ευζώνων.

Ο καλός καιρός βοήθησε ώστε η παραλιακή να γεμίσει με κόσμο, ο οποίος χάρηκε τη νεολαία και τον στρατό μας σε μία ανεπανάληπτη παρέλαση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων