04/10/2018 11/10/2018 Με μεγάλη συμμετοχή από τοπικούς φορείς, συλλόγους, αθλητικά σωματεία, σχολεία, αλλά και απλούς πολίτες – στην πλειοψηφία τους παιδιά – πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, στο νησί της Λέρου, η 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α.. Ο σχεδιασμός και η εκτέλεση της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας βασίστηκε στις ιδέες και την συνδιοργάνωση των αδελφοποιημένων...
04 Οκτωβρίου, 2018 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 13:36

Ι.Μ. Λέρου: 16η Λαμπαδηδρομία Αιμοδοτών

Διαδώστε:
Ι.Μ. Λέρου: 16η Λαμπαδηδρομία Αιμοδοτών

Με μεγάλη συμμετοχή από τοπικούς φορείς, συλλόγους, αθλητικά σωματεία, σχολεία, αλλά και απλούς πολίτες – στην πλειοψηφία τους παιδιά – πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, στο νησί της Λέρου, η 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α.. Ο σχεδιασμός και η εκτέλεση της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας βασίστηκε στις ιδέες και την συνδιοργάνωση των αδελφοποιημένων Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών της Λέρου «Η ΖΩΗ» και της Ρόδου «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ».

 

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Κάστρου Λέρου, με τις ευλογίες της τοπικής Εκκλησίας και τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου, κ.κ. Παϊσίου, ο Θεοφ. Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος, συμπαραστατούμενος υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτ. Νικοδήμου Φωκά και του Δ/ντού του Εκκλησιαστικού Τηλεοπτικού Σταθμού «ΘΑΡΡΙ», Αρχιμ. Νεκταρίου Πόκια, τέλεσαν δέηση υπέρ υγείας και θείας βοηθείας πάντων των αιμοδοτών, ενώ, κατόπιν, από την ακοίμητη Κανδήλα της Παναγίας άναψαν οι πυρσοί και έγινε η έναρξη της λαμπαδηδρομίας, η τελετή λήξης της οποίας πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας με οργάνωση παράλληλων εορταστικών εκδηλώσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων