12/11/2018 12/11/2018 Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 εορτάσθηκε με λαμπρότητα και κατάνυξη  η μνήμη του Αγίου Μηνά του μεγαλομάρτυρος στην Κάλυμνο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου καί Αστυπαλαίας, υπέρτιμος και έξαρχος Σποράδων Νήσων  κ. Παΐσιος  τέλεσε πανηγυρικό Αρχιερατικό εσπερινό στο δισυπόστατο ενοριακό παρεκκλήσιο του Αγίου Μηνά και του Ασωμάτου στο Καμάρι – Γαϊδουρόραχο Καλύμνου. Την Κυριακή 11...
12 Νοεμβρίου, 2018 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2018 - 15:38

Ο Εορτασμός του Αγίου Μηνά στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Ο Εορτασμός του Αγίου Μηνά στην Κάλυμνο

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 εορτάσθηκε με λαμπρότητα και κατάνυξη  η μνήμη του Αγίου Μηνά του μεγαλομάρτυρος στην Κάλυμνο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου καί Αστυπαλαίας, υπέρτιμος και έξαρχος Σποράδων Νήσων  κ. Παΐσιος  τέλεσε πανηγυρικό Αρχιερατικό εσπερινό στο δισυπόστατο ενοριακό παρεκκλήσιο του Αγίου Μηνά και του Ασωμάτου στο Καμάρι – Γαϊδουρόραχο Καλύμνου.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου τελέστηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου καί Αστυπαλαίας  κ. Παΐσίου πλαισιούμενου από πλειάδα ιερέων και του ευσεβούς λαού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων