06/12/2018 06/12/2018 Η Κάλυμνος τιμά τον πολιούχο της Άγιο Νικόλαο, τον προστάτη των θαλασσινών, με την κεντρική πανήγυρη στον περικαλλή ναό, στο δεξιό άκρο του λιμανιού. Την παραμονή, Τετάρτη 5.12.2018, ετελέσθη πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου-Καλύμνου-Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιος, συμπαραστατούμενος υπό των ιερέων της νήσου και την παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής...
06 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2018 - 20:17

Ο Προστάτης των Θαλασσινών στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Ο Προστάτης των Θαλασσινών στην Κάλυμνο

Η Κάλυμνος τιμά τον πολιούχο της Άγιο Νικόλαο, τον προστάτη των θαλασσινών, με την κεντρική πανήγυρη στον περικαλλή ναό, στο δεξιό άκρο του λιμανιού.

Την παραμονή, Τετάρτη 5.12.2018, ετελέσθη πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου-Καλύμνου-Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιος, συμπαραστατούμενος υπό των ιερέων της νήσου και την παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Ν.Σαντορινιού, των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων και συλλόγων και πλήθους πιστών.

 

 

Ανήμερα της Εορτής τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως πάντων των σπογγαλιέων, σπογγεμπόρων, ναυτικών και των εν θαλάσση τελειωθέντων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων