14/12/2022 14/12/2022 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, κατόπιν εντολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου, μετέβη στο Φαρμακονήσι, συνοδευόμενος από τον π. Σέργιο Γουρλά και τον Διοικητή της Μονάδας, όπου τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού. Ο Θεοφιλέστατος μίλησε καταλλήλως στους υπηρετούντες και τους μετέφερε τις ευχές του Σεπτού Ποιμενάρχη εν όψει των εορτών...
14 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2022 - 13:51

Αγιασμός στο Φαρμακονήσι παρουσία του Διοικητή της Μονάδας

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Φαρμακονήσι παρουσία του Διοικητή της Μονάδας

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, κατόπιν εντολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου, μετέβη στο Φαρμακονήσι, συνοδευόμενος από τον π. Σέργιο Γουρλά και τον Διοικητή της Μονάδας, όπου τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού.

Ο Θεοφιλέστατος μίλησε καταλλήλως στους υπηρετούντες και τους μετέφερε τις ευχές του Σεπτού Ποιμενάρχη εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Αγίου Δωδεκαημέρου.

 

 

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητρόπολης Λέρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων