25/02/2021 25/02/2021 Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας για το άνοιγμα του Ενοριακού Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου στην Κάλυμνο. Μετά το κλείσιμο του Ναού κατά τους Κανόνες της Εκκλησίας και της Πολιτείας, ο Ιερός Ναός θα ανοίξει τις θύρες του με Ιερέα που θα λάβει εντολή από την Ιερά Μητρόπολη μετά και την...
25 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2021 - 17:18

Ανοίγει ο Ιερός Ναός του Αγίου Αθανασίου στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Ανοίγει ο Ιερός Ναός του Αγίου Αθανασίου στην Κάλυμνο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας για το άνοιγμα του Ενοριακού Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου στην Κάλυμνο. Μετά το κλείσιμο του Ναού κατά τους Κανόνες της Εκκλησίας και της Πολιτείας, ο Ιερός Ναός θα ανοίξει τις θύρες του με Ιερέα που θα λάβει εντολή από την Ιερά Μητρόπολη μετά και την αργία του εν ενεργεία Εφημέριου. 

Θυμίζουμε ότι στις 5 Φεβρουαρίου είχε δημοσιευτεί απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου-Καλύμνου-Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου περί της επ’ αορίστου αναστολής λειτουργίας του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Καλύμνου και την τιμώρηση του Εφημερίου του Ιερού Ναού π. Μιχαήλ Κουκουβά, ο οποίος, κατά τον Σεβασμιώτατο, δείχνει απειθής προς τους Νόμους του Κράτους σε ότι αφορά τα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού. Ο π. Μιχαήλ Κουκουβάς τέθηκε σε δίμηνη αργία εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου και της Ιεράς Μητροπόλεως.

Δείτε την ανακοίνωση: 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων