05/06/2021 05/06/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, κατά την επέτειο των Ονομαστηρίων του, την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, και ώρα 6:00΄ το απόγευμα, κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας, θα τελέσει Αρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, στον Ιερό Ναό του «Αγίου Παϊσίου Παναγή Μπασιά», στην περιοχή «Γερμανός» της νήσου Λέρου (οικογενείας Αναστασίου) και...
05 Ιουνίου, 2021 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2021 - 18:19

Ο Μητροπολίτης Λέρου δε θα δεχθεί ευχές στον Μητροπολιτικό Οίκο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λέρου δε θα δεχθεί ευχές στον Μητροπολιτικό Οίκο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, κατά την επέτειο των Ονομαστηρίων του, την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, και ώρα 6:00΄ το απόγευμα, κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας, θα τελέσει Αρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, στον Ιερό Ναό του «Αγίου Παϊσίου Παναγή Μπασιά», στην περιοχή «Γερμανός» της νήσου Λέρου (οικογενείας Αναστασίου) και το πρωΐ της Δευτέρας 7 Ιουνίου, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Ο εορτάζων Μητροπολίτης κ. Παΐσιος δεν θα δεχθεί ονομαστηρίους ευχάς στον Μητροπολιτικό Οίκο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων