04/04/2021 04/04/2021 Το Σάββατο 3 Απριλίου 2021, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε τον δεύτερο προγραμματισμένο εμβολιασμό στους τροφίμους και στο υπαλληλικό προσωπικό του «Ισιδωρείου» Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Λέρου, παρουσία του διευθυντού του Ιδρύματος, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου. “Ο πρόεδρος του Γηροκομείου Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Διευθυντής απευθύνουν τα ευχαριστήριά τους στην...
04 Απριλίου, 2021 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2021 - 12:32

Εμβολιασμοί το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου

Διαδώστε:
Εμβολιασμοί το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου

Το Σάββατο 3 Απριλίου 2021, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε τον δεύτερο προγραμματισμένο εμβολιασμό στους τροφίμους και στο υπαλληλικό προσωπικό του «Ισιδωρείου» Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Λέρου, παρουσία του διευθυντού του Ιδρύματος, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου.

“Ο πρόεδρος του Γηροκομείου Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Διευθυντής απευθύνουν τα ευχαριστήριά τους στην ομάδα του κλιμακίου του ΕΟΔΥ”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων