15/06/2020 15/06/2020 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιο, πραγματοποίησε το Σάββατο 13/6/2020, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Γεώργιος Μανουράς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή 5/42 Συντάγματος Καλύμνου και επιτελείς της Ταξιαρχίας.     Ο Μητροπολίτης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ. Στέφανο, εδέχθη με μεγάλη χαρά τον κ. Ταξίαρχο και...
15 Ιουνίου, 2020 - 20:24
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 19:50

Ενεχείρισε στον Μητροπολίτη τα νησιά ευθύνης της Ταξιαρχίας

Διαδώστε:
Ενεχείρισε στον Μητροπολίτη τα νησιά ευθύνης της Ταξιαρχίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιο, πραγματοποίησε το Σάββατο 13/6/2020, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Γεώργιος Μανουράς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή 5/42 Συντάγματος Καλύμνου και επιτελείς της Ταξιαρχίας.

 

 

Ο Μητροπολίτης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ. Στέφανο, εδέχθη με μεγάλη χαρά τον κ. Ταξίαρχο και τους επιτελείς στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κάλυμνο.

 

 

Στα πλαίσια της επισκέψεως αντιλάγησαν αναμνηστικά δώρα, ο κ. Ταξίαρχος ενεχείρισε τον θυρεό της 80 ΑΔΤΕ που απεικονίζει τα νησιά ευθύνης της Ταξιαρχίας, και ο Μητροπολίτης εδώρησε την εικόνα του Αγίου Σάββα Καλύμνου, ευχόμενος ο Άγιος να είναι προστάτης όλων των Μονάδων της Ταξιαρχίας.

 

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων