12/10/2020 12/10/2020 Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης του υπαλληλικού προσωπικού του εκκλησιαστικού «Ισιδωρείου» Γηροκομείου Λέρου, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, με τη συνδρομή του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής Λέρου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτικό σεμινάριο στο προσωπικό του Ιδρύματος σχετικά με τον νέο κορωνοϊό Covid-19. Την ενημέρωση πραγματοποίησαν η Διευθύντρια κα Ειρήνη Γκουγκουλοπούλου και η καθηγήτρια κα Χρυσοβαλάντω Κυπραίου, οι οποίες...
12 Οκτωβρίου, 2020 - 20:25

Ενημερωτικό Σεμινάριο στην Μητρόπολη Λέρου για τον κορωνοϊό

Διαδώστε:
Ενημερωτικό Σεμινάριο στην Μητρόπολη Λέρου για τον κορωνοϊό

Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης του υπαλληλικού προσωπικού του εκκλησιαστικού «Ισιδωρείου» Γηροκομείου Λέρου, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, με τη συνδρομή του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής Λέρου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτικό σεμινάριο στο προσωπικό του Ιδρύματος σχετικά με τον νέο κορωνοϊό Covid-19.

Την ενημέρωση πραγματοποίησαν η Διευθύντρια κα Ειρήνη Γκουγκουλοπούλου και η καθηγήτρια κα Χρυσοβαλάντω Κυπραίου, οι οποίες ενημέρωσαν το προσωπικό για τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας, αντιμετώπιση κρούσματος, χρήση προστατευτικής στολής, κλπ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος, ως πρόεδρος του Ιδρύματος, τα μέλη του Δ.Σ. και ο Διευθυντής Θεοφ. Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος, ευχαρίστησαν ιδιαίτερα το ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής Λέρου για τις τόσο χρήσιμες γνώσεις που μετέδωσαν στο προσωπικό του Ιδρύματος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων