14/11/2022 14/11/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος, παραμονή του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, χοροστάτησε στο ομώνυμο Ναΰδριο στη Χώρα Καλύμνου, ιερουργούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτ. Αμφιλοχίου Σακαλλέρου και αρκετών πιστών. Σήμερα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία λειτουργούντος του πρωτ. Αμφιλοχίου. Στο Ιερό Αναλόγιο έψαλε η οσιοτάτη μοναχή Ιουστίνη. Ο Σεβασμιώτατος...
14 Νοεμβρίου, 2022 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2022 - 14:41

Εορτασμός Αγίου Κωνσταντίνου Υδραίου στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Εορτασμός Αγίου Κωνσταντίνου Υδραίου στην Κάλυμνο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος, παραμονή του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, χοροστάτησε στο ομώνυμο Ναΰδριο στη Χώρα Καλύμνου, ιερουργούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτ. Αμφιλοχίου Σακαλλέρου και αρκετών πιστών.

Σήμερα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία λειτουργούντος του πρωτ. Αμφιλοχίου. Στο Ιερό Αναλόγιο έψαλε η οσιοτάτη μοναχή Ιουστίνη.

Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στο κατά Θεόν βίο του Αγίου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου, προτρέποντας τους πιστούς να τον μιμηθούν στις αρετές του και τέλος τους ευχήθηκε καλόν αγώνα για τη Νηστεία των Χριστουγέννων.

 

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων