18/01/2024 18/01/2024 Πανηγύρισε ο περικαλλής ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Πόθιας Καλύμνου, στις 18 Ιανουαρίου. Την παραμονή το εσπέρας, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Απόστολο Χατζηνικολάου και από Ιερείς άλλων ενοριών....
18 Ιανουαρίου, 2024 - 21:39
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2024 - 21:37

Εορτασμός του Αγίου Αθανασίου στην Κάλυμνο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Εορτασμός του Αγίου Αθανασίου στην Κάλυμνο (ΦΩΤΟ)

Πανηγύρισε ο περικαλλής ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Πόθιας Καλύμνου, στις 18 Ιανουαρίου.

Την παραμονή το εσπέρας, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Απόστολο Χατζηνικολάου και από Ιερείς άλλων ενοριών.

    

Την πρωΐαν της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου 2024, ανήμερα της εορτής του Αγίου Αθανασίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παΐσιος, χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, με την παρουσία ιερέων.

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου

Φωτογραφίες: “Kalymnos news”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων