14/06/2022 14/06/2022 Με λαμπρότητα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Λουκά του ιατρού, Aρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως, στην περιοχή «Χώνη» της Ενορίας Αγίου Θεολόγου Καλύμνου, το απόγευμα της Δευτέρας, 13ης Ιουνίου 2022. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου και Καλύμνου κ. Παΐσιος, συμπαραστατούμενος υπό του εφημερίου π. Νικολάου Καζαβούλη και ιερέων της νήσου, παρουσία πλήθους πιστών. Κατά...
14 Ιουνίου, 2022 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2022 - 15:36

Εορτασμός του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Εορτασμός του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Κάλυμνο

Με λαμπρότητα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Λουκά του ιατρού, Aρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως, στην περιοχή «Χώνη» της Ενορίας Αγίου Θεολόγου Καλύμνου, το απόγευμα της Δευτέρας, 13ης Ιουνίου 2022.

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου και Καλύμνου κ. Παΐσιος, συμπαραστατούμενος υπό του εφημερίου π. Νικολάου Καζαβούλη και ιερέων της νήσου, παρουσία πλήθους πιστών.

Κατά τον Εσπερινό έγινε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου πέριξ του Ι. Ναού και Αρτοκλασία.

 

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες: Ν.Μαμάκας – «Αλήθεια FM»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων