09/05/2020 09/05/2020 Με άδεια στασίδια φέτος η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αγίου Θεολόγου Πόθιας Καλύμνου. Η Θεία λειτουργία τελέστηκε, την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020,  κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού που συνεχίζουν να ισχύουν, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και...
09 Μαΐου, 2020 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2020 - 12:58

Εορτάστηκε ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Εορτάστηκε ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος στην Κάλυμνο

Με άδεια στασίδια φέτος η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αγίου Θεολόγου Πόθιας Καλύμνου.

Η Θεία λειτουργία τελέστηκε, την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020,  κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού που συνεχίζουν να ισχύουν, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσίου, πλαισιούμενος από τον εφημέριο του Ναού π. Νικόλαο Καζαβούλη και τον ιεροδιάκονο π.Ιωάννη Τρικοίλη.

Στα αναλόγια έψαλλαν οι καλλίφωνοι ιεροψάλτες κ.κ. Αριστείδης Χαλκίτης και Θέμελης Γάργαλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων