12/06/2020 12/06/2020 Στο εξωκκλήσι του Αγίου Λουκά του Ιατρού της Ενορίας Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, που πανηγύριζε, στην τοποθεσία “Χώνη” στην Κάλυμνο τελέστηκε ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσίου συμπαραστατουμένου από τους ιερείς του νησιού και πλήθος κόσμου. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το Θείο Λόγο μιλώντας για το βίο του Αγίου...
12 Ιουνίου, 2020 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2020 - 12:15

Εορτάστηκε στην Κάλυμνο ο Άγιος Λουκάς (Βίντεο)

Διαδώστε:
Εορτάστηκε στην Κάλυμνο ο Άγιος Λουκάς (Βίντεο)

Στο εξωκκλήσι του Αγίου Λουκά του Ιατρού της Ενορίας Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, που πανηγύριζε, στην τοποθεσία “Χώνη” στην Κάλυμνο τελέστηκε ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσίου συμπαραστατουμένου από τους ιερείς του νησιού και πλήθος κόσμου.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το Θείο Λόγο μιλώντας για το βίο του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Κριμαίας και Συμφερουπόλεως και στο τέλος μοίρασε τον άρτο στους πιστούς.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων