09/09/2021 09/09/2021 Με θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε η Εορτή του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, στη Μητρόπολη Λέρου, όπου σε ορισμένους Ιερούς Ναούς της Μητρόπολης, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, ενώ την κυριώνυμο ημέρα, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.   Παναγία Καβουράδενα (Λέρος) – 7/9/2021   Κάλυμνος – Ενορία Αγίου Θεολόγου...
09 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2021 - 19:35

Εορτάστηκε το Γενέσιο της Θεοτόκου σε Λέρο και Κάλυμνο

Διαδώστε:
Εορτάστηκε το Γενέσιο της Θεοτόκου σε Λέρο και Κάλυμνο

Με θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε η Εορτή του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, στη Μητρόπολη Λέρου, όπου σε ορισμένους Ιερούς Ναούς της Μητρόπολης, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, ενώ την κυριώνυμο ημέρα, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

 

Παναγία Καβουράδενα (Λέρος) – 7/9/2021

 

Κάλυμνος – Ενορία Αγίου Θεολόγου

Μέσα σε κατανυκτικό κλίμα έγινε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στο εορτάζον εξωκκλήσι του Γενεθλίου της Θεοτόκου της Ενορίας Αγ. Θεολόγου στον περιφερειακό δρόμο πρός Αγ.Βασίλειο.

 

Κάλυμνος – Βαθύς

Ιερά Πανήγυρη του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, στο ομώνυμο Παρεκκλήσι στα Ρύκια Βαθέως Καλύμνου (7/9).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων