11/10/2023 12/10/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιο πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 2023 ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, συνοδευόμενος από τον επίσης νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο κ. Τάκη Κουμπάρο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος ευχήθηκε σε αμφοτέρους «σιδεροκέφαλοι», και συζητήθηκαν ορισμένες σκέψεις για τα εκκλησιαστικά θέματα της τοπικής...
11 Οκτωβρίου, 2023 - 21:49
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2023 - 2:25

Επίσκεψη του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Λέρου στον Μητροπολίτη Παΐσιο

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Λέρου στον Μητροπολίτη Παΐσιο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιο πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 2023 ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, συνοδευόμενος από τον επίσης νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο κ. Τάκη Κουμπάρο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος ευχήθηκε σε αμφοτέρους «σιδεροκέφαλοι», και συζητήθηκαν ορισμένες σκέψεις για τα εκκλησιαστικά θέματα της τοπικής Εκκλησίας.

Επίσης τόνισε την άριστη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ Ιεράς Μητροπόλεως και Δήμου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λέρου εξέφρασε την υπόσχεση για αγαστή συνεργασία προς όφελος του Λεριακού λαού.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος ευχήθηκε όπως η Παναγία του Κάστρου και η Οσία Γαβριηλία πρεσβεύουν στον Κύριο της Δόξης υπέρ υγείας και οραματισμού των στόχων της νέας Δημοτικής Αρχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων