01/03/2023 01/03/2023 Ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας καθημερινά παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εκτεταμένες εργασίες συντήρησης που εκτελούνται εντός του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Χριστού Καλύμνου. Μαζί του και ο εφημέριος του Ναού π. Ισίδωρος Γλυνάτσης.   Ο Μητροπολιτικός Ναός της Καλύμνου θα παραμείνει κλειστός για ένα περίπου δίμηνο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης,...
01 Μαρτίου, 2023 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2023 - 20:37

Εργασίες συντήρησης του Μητροπολιτικού Ναού Καλύμνου

Διαδώστε:
Εργασίες συντήρησης του Μητροπολιτικού Ναού Καλύμνου

Ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας καθημερινά παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εκτεταμένες εργασίες συντήρησης που εκτελούνται εντός του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Χριστού Καλύμνου. Μαζί του και ο εφημέριος του Ναού π. Ισίδωρος Γλυνάτσης.

 

Ο Μητροπολιτικός Ναός της Καλύμνου θα παραμείνει κλειστός για ένα περίπου δίμηνο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης, σύμφωνα με Απόφαση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων