21/06/2021 21/06/2021 Στο όμορφο κλίμα της εορτής του Αγίου Πνεύματος σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 , στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Βαθέως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ. Παΐσιος, χειροτόνησε εις Πρεσβύτερον τον Διάκονο Ιωάννη Τρικοίλη. Κλήρος και λαός εύχεται η Παναγία Τριάδα να είναι Σκέπη και Βοήθεια στην ιερατική του πορεία! Το προηγούμενο...
21 Ιουνίου, 2021 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 15:12

Xειροτονία πρεσβυτέρου στο Βαθύ Καλύμνου

Διαδώστε:
Xειροτονία πρεσβυτέρου στο Βαθύ Καλύμνου

Στο όμορφο κλίμα της εορτής του Αγίου Πνεύματος σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 , στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Βαθέως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ. Παΐσιος, χειροτόνησε εις Πρεσβύτερον τον Διάκονο Ιωάννη Τρικοίλη.

Κλήρος και λαός εύχεται η Παναγία Τριάδα να είναι Σκέπη και Βοήθεια στην ιερατική του πορεία!

Το προηγούμενο απόγευμα, Κυριακής της Πεντηκοστής, με λαμπρότητα και κατάνυξη τελέστηκε ο Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός εσπερινός τόσο στην Αγία Τριάδα στο Βαθύ όσο και στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην Πόθια Καλύμνου. Στον δεύτερο ιερό ναό χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλύμνου κ. Παΐσιος, ο οποίος στο τέλος του εσπερινού και έδωσε το οφίκιο του οικονόμου στον πατέρα Σάββα Μουζουράκη.

Στη σελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως σε κοινωνικό δίκτυο, αναρτήθηκε το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσίου για την Πεντηκοστή, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων