01/07/2023 01/07/2023 Με ευλάβεια και κατάνυξη εορτάστηκε και στη Λέρο η εορτή της Παναγίας Βλαχέρνας, στο φερώνυμο εκκλησάκι της οικίας του πατρός Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ, στην περιοχή «Πλάκα». Το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου, ετελέσθη Αρχιερατικός Εσπερινός υπό του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, συμπαραστατουμένου υπό του πρωτοπρεσβυτέρου Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ, κτήτορος του ιερού ναϋδρίου. Μετά το πέρας του...
01 Ιουλίου, 2023 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2023 - 20:09

Η εορτή της Παναγίας Βλαχέρνας στη Λέρο

Διαδώστε:
Η εορτή της Παναγίας Βλαχέρνας στη Λέρο

Με ευλάβεια και κατάνυξη εορτάστηκε και στη Λέρο η εορτή της Παναγίας Βλαχέρνας, στο φερώνυμο εκκλησάκι της οικίας του πατρός Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ, στην περιοχή «Πλάκα».

Το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου, ετελέσθη Αρχιερατικός Εσπερινός υπό του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, συμπαραστατουμένου υπό του πρωτοπρεσβυτέρου Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ, κτήτορος του ιερού ναϋδρίου.

Μετά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού, ετελέσθη Αγιασμός και Ιερά Παράκλησις προς την Παναγία τη Βλαχέρνα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων