27/01/2021 27/01/2021 Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Παΐσιος χοροστάτησε στον Όρθρο, στην Θεία Λειτουργία και ετέλεσε την αρτοκλασία, στο εορτάζον ιδιωτικό ιερό ναύδριο του Αγίου Γρηγορίου, στην περιοχή «Αρχάγγελος» της Καλύμνου, το οποίο ανήγειρε η ευσέβεια της οικογενείας Γρηγορίου Ατσά. Μετά του Μητροπολίτου συλλειτούργησε ο π. Τίτος Καμπούρης, ενώ στο ιερό αναλόγιο έψαλλε ο ιεροψάλτης Κουμπαράς Ατσάς. Μετά...
27 Ιανουαρίου, 2021 - 18:36
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2021 - 18:18

Η εορτή του Αγίου Γρηγορίου στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Γρηγορίου στην Κάλυμνο

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Παΐσιος χοροστάτησε στον Όρθρο, στην Θεία Λειτουργία και ετέλεσε την αρτοκλασία, στο εορτάζον ιδιωτικό ιερό ναύδριο του Αγίου Γρηγορίου, στην περιοχή «Αρχάγγελος» της Καλύμνου, το οποίο ανήγειρε η ευσέβεια της οικογενείας Γρηγορίου Ατσά.

Μετά του Μητροπολίτου συλλειτούργησε ο π. Τίτος Καμπούρης, ενώ στο ιερό αναλόγιο έψαλλε ο ιεροψάλτης Κουμπαράς Ατσάς.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης απηύθυνε εόρτιες ευχές στον εορτάζοντα κ. Γρηγόριο Ατσά, κτήτορα του ιερού ναϋδρίου, αλλά ευχήθηκε και σε όλους τους εορτάζοντες.

Η Θεία Λειτουργία ετελέσθη με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που ισχύουν για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου και Καλύμνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων