17/09/2022 17/09/2022 Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε ο Άγιος Νικήτας στη Λέρο στο φερώνυμο παρεκκλήσι που βρίσκεται στην περιοχή Κριθώνι. Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 το απόγευμα, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσίου, συμπαραστατουμένου υπό των ιερέων π. Σωφρονίου, π. Μιχαήλ, π. Νικολάου και του ιεροδιακόνου π. Σεβαστιανού,...
17 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:39

Η εορτή του Αγίου Νικήτα στο Κριθώνι της Λέρου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Νικήτα στο Κριθώνι της Λέρου (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε ο Άγιος Νικήτας στη Λέρο στο φερώνυμο παρεκκλήσι που βρίσκεται στην περιοχή Κριθώνι.

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 το απόγευμα, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσίου, συμπαραστατουμένου υπό των ιερέων π. Σωφρονίου, π. Μιχαήλ, π. Νικολάου και του ιεροδιακόνου π. Σεβαστιανού, με την παρουσία τοπικών Αρχών και πλήθους πιστών.

Το πρωί της Παρασκευής, 15 Σεπτεμβρίου 2022, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων