17/06/2019 17/06/2019 Με λαμπρότητα και κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, η μεγάλη εορτή του Αγίου Πνεύματος στα πανηγυρίζοντα παρεκκλήσια της Αγίας Τριάδας της Ιεράς Μητροπόλεως στην Λέρο, στην Κάλυμνο και την Αστυπάλαια. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στα εορτάζοντα εξωκλήσια για να συμμετέχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις και να προσκυνήσει την Ιερή Εικόνα της τρισυπόστατης Θεότητας, τιμώντας...
17 Ιουνίου, 2019 - 19:47

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Ι.Μ. Λέρου

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Ι.Μ. Λέρου

Με λαμπρότητα και κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, η μεγάλη εορτή του Αγίου Πνεύματος στα πανηγυρίζοντα παρεκκλήσια της Αγίας Τριάδας της Ιεράς Μητροπόλεως στην Λέρο, στην Κάλυμνο και την Αστυπάλαια.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στα εορτάζοντα εξωκλήσια για να συμμετέχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις και να προσκυνήσει την Ιερή Εικόνα της τρισυπόστατης Θεότητας, τιμώντας το τρίτο Πρόσωπο της μίας, αδιαίρετης και ομοουσίου Αγίας Τριάδας.

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις στο ξωκλήσι της Αγίας Τριάδος στην περιοχή “Βρομόλιθος” στη Λέρο προέστη ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων