13/12/2020 13/12/2020 Εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κάλυμνο, όπου στον ενοριακό ιερό ναό της Αναστάσεως, το αριστερό κλίτος είναι αφιερωμένο στον Άγιο Σπυρίδωνα. Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς πιστούς, τελέστηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου και Καλύμνου κ.Παΐσιος, συμπαραστατούμενος υπό του εφημερίου Αιδεσιμωτάτου...
13 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2020 - 11:48

Η εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κάλυμνο

Εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κάλυμνο, όπου στον ενοριακό ιερό ναό της Αναστάσεως, το αριστερό κλίτος είναι αφιερωμένο στον Άγιο Σπυρίδωνα.

Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς πιστούς, τελέστηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου και Καλύμνου κ.Παΐσιος, συμπαραστατούμενος υπό του εφημερίου Αιδεσιμωτάτου π. Ηλία Μουζουράκη.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, τελέστηκε, κεκλεισμένων των θυρών, ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Στο ιερό αναλόγιο έψαλλαν οι ιεροψάλτες Μανόλης Βαγιανός και Στάθης Τσαγκάρης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων