03/04/2021 03/04/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, το εσπέρας της Παρασκευής, χοροστάτησε στην Τρίτη Στάση των Χαιρετισμών, στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πόθιας Καλύμνου, συμπαραστατουμένου υπό του εφημερίου π. Αγαθαγγέλου.   Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον πατέρα Αγαθάγγελο, τους ιεροψάλτες, τους επιτρόπους και το εκκλησίασμα, και παρακάλεσαν όλοι μαζί την Παναγία μας να...
03 Απριλίου, 2021 - 20:12
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2021 - 20:03

Η Γ’ Στάση Χαιρετισμών στη νήσο Κάλυμνο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Γ’ Στάση Χαιρετισμών στη νήσο Κάλυμνο (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, το εσπέρας της Παρασκευής, χοροστάτησε στην Τρίτη Στάση των Χαιρετισμών, στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πόθιας Καλύμνου, συμπαραστατουμένου υπό του εφημερίου π. Αγαθαγγέλου.

 

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον πατέρα Αγαθάγγελο, τους ιεροψάλτες, τους επιτρόπους και το εκκλησίασμα, και παρακάλεσαν όλοι μαζί την Παναγία μας να ικετεύσει τον Υιό και Θεό της και Θεό ημών, τον Μέγα Ιατρό της ψυχής και του σώματος, να μας απαλλάξει από τον φοβερό και ύπουλο αυτό εχθρό.

Λόγω των ισχυόντων μέτρων, κατά την Ιερά Ακολουθία των Χαιρετισμών, τηρήθηκαν υπό του νόμου σχετικές οδηγίες.

Η ΤΡΙΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων