20/04/2023 20/04/2023 Μέσα στο αναστάσιμο κλίμα των ημερών ετελέσθη με λαμπρότητα ο εορτασμός των Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο στην Κάλυμνο, τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 της Διακαινησίμου, μηνός Απριλίου 2023. Των πανηγυρικών Ιερών Ακολουθιών προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, πλαισιούμενος από Ιερείς της νήσου,...
20 Απριλίου, 2023 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2023 - 12:36

Η Κάλυμνος εόρτασε τους νεομάρτυρες Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Κάλυμνος εόρτασε τους νεομάρτυρες Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη (ΦΩΤΟ)

Μέσα στο αναστάσιμο κλίμα των ημερών ετελέσθη με λαμπρότητα ο εορτασμός των Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο στην Κάλυμνο, τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 της Διακαινησίμου, μηνός Απριλίου 2023.

Των πανηγυρικών Ιερών Ακολουθιών προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, πλαισιούμενος από Ιερείς της νήσου, ενώ τους ύμνους απέδωσαν θαυμάσια οι Ιεροψάλτες δημιουργώντας ένα κατανυκτικό κλίμα.

Μετά το πέρας των Ιερών Ακολουθιών μοιράστηκαν τοπικά γλυκίσματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων