08/10/2022 16/10/2022 Με ευλάβεια και μεγάλη συμμετοχή πιστών η Κάλυμνος υποδέχθηκε τα Τίμια Λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Επισκόπου Συμφερουπόλεως Κριμαίας, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη «Χώνη» το απόγευμα της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου 2022, ενόψει των εγκαινίων του Ιερού Ναού. Τα Τίμια Λείψανα κόμισε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, που αφίχθηκε στην Κάλυμνο με το πλοίο...
08 Οκτωβρίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2022 - 20:19

Η Κάλυμνος υποδέχθηκε τα Τίμια Λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού

Διαδώστε:
Η Κάλυμνος υποδέχθηκε τα Τίμια Λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού

Με ευλάβεια και μεγάλη συμμετοχή πιστών η Κάλυμνος υποδέχθηκε τα Τίμια Λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Επισκόπου Συμφερουπόλεως Κριμαίας, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη «Χώνη» το απόγευμα της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου 2022, ενόψει των εγκαινίων του Ιερού Ναού.

Τα Τίμια Λείψανα κόμισε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, που αφίχθηκε στην Κάλυμνο με το πλοίο «Ολύμπιος Ζεύς».

Με συνοδεία πομπής, τα Τίμια Λείψανα κομίστηκαν στον Ιερό Ναό και τοποθετήθηκαν επί της Αγίας Τραπέζης, και ακολούθησε ευχαριστήρια δέηση και Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου, συμπροσευχομένων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου κ. Παϊσίου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου και του Ιερού Κλήρου της νήσου, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και πλήθους πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων