12/05/2023 12/05/2023 Θεία Λειτουργία για την ενίσχυση των υποψηφίων μαθητών που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις θα πραγματοποιήσει ο Μητροπολίτης Λέρου κ.κ. Παϊσιος. Ειδικότερα, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ενοριακού Ιερού Ναού Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Πλατάνου Λέρου ανακοινώνει ότι, το πρωί της Δευτέρας 15 Μαΐου 2023, θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία εις τον ως άνω Ιερό Ναό...
12 Μαΐου, 2023 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2023 - 20:46

Ι.Μ Λέρου: Θεία Λειτουργία για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων

Διαδώστε:
Ι.Μ Λέρου: Θεία Λειτουργία για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων

Θεία Λειτουργία για την ενίσχυση των υποψηφίων μαθητών που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις θα πραγματοποιήσει ο Μητροπολίτης Λέρου κ.κ. Παϊσιος.

Ειδικότερα, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ενοριακού Ιερού Ναού Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Πλατάνου Λέρου ανακοινώνει ότι, το πρωί της Δευτέρας 15 Μαΐου 2023, θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία εις τον ως άνω Ιερό Ναό υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  κ. κ. Παισίου, συμπαραστατουμένου υπό του Ιερού Κλήρου της νήσου, υπέρθείας φωτίσεως και επιτυχίας των υποψηφίων μαθητών των πανελληνίων εξετάσεων του νησιού

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης θα δεξιωθεί τους υποψηφίους, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και κηδεμόνες, εις το παρακείμενο ενοριακό Κέντρο «Η ΚΙΒΩΤΟΣ».

Παρακαλούνται οι γονείς, όπως αναφέρει το σχετικό ανακοινωθέν. όπως προσέλθουν και συνενώσουν τις προσευχές των υπέρ επιτυχίας των μαθητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων