05/04/2023 05/04/2023 Το σκήνωμα του κεκοιμημένου ιερέα Ιωακείμ Μεϊμάρη, σύμφωνα με ανακοίνωσης της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου, θα ευρίσκεται στην Κάλυμνο την πρωΐαν της Παρασκευής 7 Απριλίου 2023 και ώρα 1:30΄πρωϊνή με το BlueStar2, στον λιμένα της Καλύμνου. Εκεί θα ευρίσκονται οι ιερείς, με ιερό σταυρό και επιτραχήλιο, ο π. Ισίδωρος Γλυνάτσης και ο π. Σταύρος Μάρθας, οι...
05 Απριλίου, 2023 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2023 - 15:42

Η Μητρόπολη Λέρου για την Εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου ιερέως Ιωακείμ Μεϊμάρη

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Λέρου για την Εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου ιερέως Ιωακείμ Μεϊμάρη

Το σκήνωμα του κεκοιμημένου ιερέα Ιωακείμ Μεϊμάρη, σύμφωνα με ανακοίνωσης της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου, θα ευρίσκεται στην Κάλυμνο την πρωΐαν της Παρασκευής 7 Απριλίου 2023 και ώρα 1:30΄πρωϊνή με το BlueStar2, στον λιμένα της Καλύμνου.

Εκεί θα ευρίσκονται οι ιερείς, με ιερό σταυρό και επιτραχήλιο, ο π. Ισίδωρος Γλυνάτσης και ο π. Σταύρος Μάρθας, οι οποίοι θασυνοδεύσουν το σκήνος εις το νεκροτομείον δια την σχετική τακτοποίησιν.

Περίπου στις 8:30΄ το πρωί, θα μεταφερθεί στον Ιερόν Ναόν Αναστάσεως του Κυρίου, ένθα θα τεθεί εις προσκύνησιν. Ο Μητροπολίτης Λέρου θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, και στο τέλος θα τελέσει Τρισάγιον προ του σκηνώματος του αειμνήστου ιερέως. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί περί ώραν 2:00΄μ.μ., χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  κ.κ. Παϊσίου και σύμπαντος του Ιερού Κλήρου της νήσου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων