17/05/2022 17/05/2022 Η Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας ανακοινώνει πως επιτρέπει και πάλι την τέλεση γάμων και βαπτίσεων στα παρεκκλήσιά της, εφόσον άρθησαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.  Συγκεκριμένα, η ανακοίνωσή της αναφέρει: «Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινούται ότι, εφόσον ήρθησαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού υπό της Πολιτείας, επιτρέπομεν, άχρι καιρού, όπως τελούνται Ιερά Μυστήρια (Γάμοι...
17 Μαΐου, 2022 - 18:28
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2022 - 18:34

Η Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας επιτρέπει ξανά τα μυστήρια σε παρεκκλήσια

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας επιτρέπει ξανά τα μυστήρια σε παρεκκλήσια

Η Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας ανακοινώνει πως επιτρέπει και πάλι την τέλεση γάμων και βαπτίσεων στα παρεκκλήσιά της, εφόσον άρθησαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινούται ότι, εφόσον ήρθησαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού υπό της Πολιτείας, επιτρέπομεν, άχρι καιρού, όπως τελούνται Ιερά Μυστήρια (Γάμοι – Βαπτίσεις) εις τα Μητροπολιτικά Παρεκκλήσια της νήσου Λέρου, ως και εις τα Ενοριακά, κατόπιν συνεννοήσεως μετά της Γραμματείας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες εις τα Ιερά Μυστήρια να επιδεικνύουν τον προσήκοντα σεβασμό εντός και εκτός των χώρων των Ιερών Παρεκκλησίων».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων