20/02/2021 20/02/2021 Το απόγευμα της Πέμπτης 18/2, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Λέρου, τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη μνήμη της Οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας, και κατόπιν ο Όρθρος και η Θ. Λειτουργία. Τις Ακολουθίες τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, συμπαραστατούμενος υπό του πρωτ. Δαμασκηνού, του εφημερίου π. Νικολάου και του ιεροδιακόνου Γεωργίου. Κατά...
20 Φεβρουαρίου, 2021 - 13:22
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2021 - 12:52

Η μνήμη της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας στη Λέρο

Διαδώστε:
Η μνήμη της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας στη Λέρο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/2, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Λέρου, τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη μνήμη της Οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας, και κατόπιν ο Όρθρος και η Θ. Λειτουργία.

Τις Ακολουθίες τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, συμπαραστατούμενος υπό του πρωτ. Δαμασκηνού, του εφημερίου π. Νικολάου και του ιεροδιακόνου Γεωργίου.

Κατά τις Ιερές Ακολουθίες συμμετείχαν τα μέλη της Σύναξης Νέων του νησιού ενώ, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, εφαρμόστηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που ισχύουν για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων