12/08/2019 12/08/2019 Στο γραφικό – ειδυλλιακό εκκλησάκι του Αγίου Φώτη, στο ύψωμα πάνω από το «Καντούνι» στην Κάλυμνο, το εσπέρας της Κυριακής 11 Αυγούστου, τελέστηκε ο Εσπερινός των Αγίων Μαρτύρων Φωτίου και Ανικήτου, στο ομώνυμο παρεκκλήσιο. Τον Εσπερινό ετέλεσε ο π. Κων/νος Σμαλιός, παρουσία πολυπληθούς εκκλησιάσματος, που και φέτος ανηφόρισε την δύσκολη και κουραστική διαδρομή, αλλά πανέμορφη...
12 Αυγούστου, 2019 - 19:07
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2019 - 19:03

Η μνήμη των Αγίων Φωτίου και Ανικήτου στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Η μνήμη των Αγίων Φωτίου και Ανικήτου στην Κάλυμνο

Στο γραφικό – ειδυλλιακό εκκλησάκι του Αγίου Φώτη, στο ύψωμα πάνω από το «Καντούνι» στην Κάλυμνο, το εσπέρας της Κυριακής 11 Αυγούστου, τελέστηκε ο Εσπερινός των Αγίων Μαρτύρων Φωτίου και Ανικήτου, στο ομώνυμο παρεκκλήσιο.

Τον Εσπερινό ετέλεσε ο π. Κων/νος Σμαλιός, παρουσία πολυπληθούς εκκλησιάσματος, που και φέτος ανηφόρισε την δύσκολη και κουραστική διαδρομή, αλλά πανέμορφη και με μοναδική θέα, για να βρεθεί στο ειδυλλιακό εκκλησάκι.

Μετά τον εσπερινό προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα σε όλους (φασολάδα, άρτος, ψωμί με λάδι και ντομάτα), ενώ ακολούθησε το καθιερωμένο πανηγύρι με τους αδελφούς Καλιδώνη και τον Μ. Χούλλη στη τσαμπούνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων