05/06/2019 05/06/2019 Με κατάνυξη εορτάστηκε η Εορτή της Αποδόσεως του Αγίου Πάσχα στην Μητρόπολή Λέρου. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος το εσπέρας της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέλεσε ιερά αγρυπνία στον Παλαιοχριστιανικό Ναό «Χριστός της Ιερουσαλήμ» στην Κάλυμνο, συμπαραστατούμενος υπό των ιερέων πρωτοπρεσβυτέρου Αμφιλοχίου Σακαλλέρου Αρχιερατικού Επιτρόπου, π. Αποστόλου Χατζηνικολάου και π. Μιχαήλ Μπουλαφέντη. Στο Ψαλτήρι ήταν...
05 Ιουνίου, 2019 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2019 - 22:30

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Αγρυπνία σε Παλαιοχριστιανικό Ναό

Διαδώστε:
ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Αγρυπνία σε Παλαιοχριστιανικό Ναό

Με κατάνυξη εορτάστηκε η Εορτή της Αποδόσεως του Αγίου Πάσχα στην Μητρόπολή Λέρου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος το εσπέρας της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέλεσε ιερά αγρυπνία στον Παλαιοχριστιανικό Ναό «Χριστός της Ιερουσαλήμ» στην Κάλυμνο, συμπαραστατούμενος υπό των ιερέων πρωτοπρεσβυτέρου Αμφιλοχίου Σακαλλέρου Αρχιερατικού Επιτρόπου, π. Αποστόλου Χατζηνικολάου και π. Μιχαήλ Μπουλαφέντη.

Στο Ψαλτήρι ήταν οι πατέρες Κων/νος Σμαλιός και Ισίδωρος Γλυνάτσης και οι καλλίφωνοι ιεροψάλται κ.κ. Χαράλαμπος Ζαχαρίου και Δημήτριος Ζαχαρόπουλος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων