20/02/2019 20/02/2019 Στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κάλυμνο,την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 έλαβε χώρα Ιερατική Σύναξη, στην οποία ομίλησε ο προϊστάμενος της ιεραποστολικής αδελφότητος θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ», π. Αστέριος Χατζηνικολάου. Ο ομιλητής αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες τελέσεως και τη Θεολογία της Θείας Ευχαριστίας. Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου και Καλύμνου  δώρισε μια εικόνα...
20 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:03

Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Λέρου και Καλύμνου

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Λέρου και Καλύμνου

Στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κάλυμνο,την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 έλαβε χώρα Ιερατική Σύναξη, στην οποία ομίλησε ο προϊστάμενος της ιεραποστολικής αδελφότητος θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ», π. Αστέριος Χατζηνικολάου.

Ο ομιλητής αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες τελέσεως και τη Θεολογία της Θείας Ευχαριστίας.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου και Καλύμνου  δώρισε μια εικόνα και ένα βιβλίο του Οσίου Σάββα στον ομιλητή, ενώ εκείνος, με τη σειρά του, δώρισε σε όλους τους ιερείς το καταπληκτικό βιβλίο που συνέγραψε για τη Θεία Λειτουργία με τίτλο «Το μυστήριο της κοινωνίας του Θεού».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων