13/05/2023 13/05/2023 Με συγκίνηση τελέσθηκε χθες Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Καλύμνου, το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου ιερέως Ιωακείμ Μεϊμάρη, ο οποίος επί πολλά έτη διηκόνησε ως εφημέριος στον ενοριακό Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου Καλύμνου. Από την Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας εκφράζονται ευχές “όπως Κύριος ο Θεός, ο Αρχηγός της...
13 Μαΐου, 2023 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2023 - 20:09

Κάλυμνος: Σαρανταήμερο Μνημόσυνο του αειμνήστου ιερέως Ιωακείμ Μεϊμάρη

Διαδώστε:
Κάλυμνος: Σαρανταήμερο Μνημόσυνο του αειμνήστου ιερέως Ιωακείμ Μεϊμάρη

Με συγκίνηση τελέσθηκε χθες Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Καλύμνου, το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου ιερέως Ιωακείμ Μεϊμάρη, ο οποίος επί πολλά έτη διηκόνησε ως εφημέριος στον ενοριακό Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου Καλύμνου.

Από την Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας εκφράζονται ευχές “όπως Κύριος ο Θεός, ο Αρχηγός της Ζωής και του Θανάτου, κατατάξει την ψυχή αυτού εν χώρα ζώντων εν σκηναίς δικαίων. Έστω η μνήμη αυτού αγήρως και αιωνία“.

Διαβάστε επίσης:

Κάλυμνος: Εκδημία ιερέως Ιωακείμ Μεϊμάρη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων