16/11/2021 16/11/2021 Μία όμορφη και συνάμα ευγενική πρωτοβουλία, για Φιλανθρωπικό σκοπό, πραγματοποιήθηκε από το 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων και το Λιμεναρχείο Καλύμνου, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 στις 5 το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Καλύμνου. Έλαβε χώρα φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων επιλέκτων του 5/42 ΣΕ και του Λιμεναρχείου Καλύμνου (ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1), σκοπός του...
16 Νοεμβρίου, 2021 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2021 - 11:58

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Στρατιωτικοί και λιμενικοί έπαιξαν ποδόσφαιρο για καλό σκοπό

Διαδώστε:
ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Στρατιωτικοί και λιμενικοί έπαιξαν ποδόσφαιρο για καλό σκοπό

Μία όμορφη και συνάμα ευγενική πρωτοβουλία, για Φιλανθρωπικό σκοπό, πραγματοποιήθηκε από το 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων και το Λιμεναρχείο Καλύμνου, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 στις 5 το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Καλύμνου.

Έλαβε χώρα φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων επιλέκτων του 5/42 ΣΕ και του Λιμεναρχείου Καλύμνου (ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1), σκοπός του οποίου ήταν η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την «Τράπεζα Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος, ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχης (ΠΖ) Δημήτριος Λυμπερέας, ο τέως Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής, ο Αντιδήμαρχος Παντελής Ζωίδης, ο αρχιερατικός επίτροπος πρωτ. Αμφιλόχιος Σακαλλέρος , ο δημοτικός σύμβουλος Νικήτας Γιαννικουρής, στελέχη του 5/42 και Λιμεναρχείου και αρκετός κόσμος.

Το αποτέλεσμα ήταν που δικαίωσε τους αγωνιζομένους, μιας και αρκετά ήταν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν.

Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου/ Φωτογραφίες: Μητρόπολη Λέρου – “Kalymnos news”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων