13/03/2021 13/03/2021 Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας με την οποία ανακοινώνει στους πιστούς ότι λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί της Λέρου, οι Ιερές Ακολουθίες τα τελούνται με την παρουσία του Ιερέως, των Ιεροψαλτών και των Νεοκόρων χωρίς την παρουσία πιστών.  Δείτε την ανακοίνωση:  Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται ότι εν όψει...
13 Μαρτίου, 2021 - 14:11
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2021 - 13:58

“Κεκλεισμένων των θυρών” οι Ιερές Ακολουθίες στη Λέρο

Διαδώστε:
“Κεκλεισμένων των θυρών” οι Ιερές Ακολουθίες στη Λέρο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας με την οποία ανακοινώνει στους πιστούς ότι λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί της Λέρου, οι Ιερές Ακολουθίες τα τελούνται με την παρουσία του Ιερέως, των Ιεροψαλτών και των Νεοκόρων χωρίς την παρουσία πιστών. 

Δείτε την ανακοίνωση: 

Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται ότι εν όψει της ενσκηψάσης εξάρσεως των κρουσμάτων κορωνοϊού στη νήσο Λέρο, και έχοντας πάντοτε σε προτεραιότητα την ανθρώπινη υγεία και ζωή, οι ιερές ακολουθίες θα τελούνται αυστηρά με την παρουσία μόνο του Ιερέως, των Ιεροψαλτών και της Νεωκόρου, χωρίς να παρίσταται οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, για οποιοδήποτε λόγο, εντός και εκτός του Ιερού Ναού.

Η παρούσα ισχύει από τό Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 έως νεωτέρας ανακοινώσεως.

Ευχόμαστε όπως συνεργεία και ελέει του Παναγάθου Θεού διαπεράσουμε όλοι αλώβητοι τις κρίσιμες αυτές ημέρες, ώστε να διανύσουμε με υγεία την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή και το Άγιο Πάσχα.

 

Διαβάστε σε ποιες άλλες περιοχές τελούνται κεκλεισμένων των θυρών οι Ιερές Ακολουθίες με την απόφαση της Πολιτείας για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων