29/03/2021 29/03/2021 Το πρωί της Κυριακής 28 Μαρτίου 2021 (Β΄ Κυριακή Νηστειών), με συγκίνηση και λαμπρότητα η ενορία Αγίου Αθανασίου Καλύμνου υποδέχτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιο, ο οποίος τέλεσε την Θεία Λειτουργία, βοηθούμενος υπό του εφημερίου π. Σωτηρίου Πράσινου.     Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ομίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα και καθιέρωσε τα...
29 Μαρτίου, 2021 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2021 - 16:44

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Ο δεσπότης καθιέρωσε τα νέα Ιερά Σκεύη

Διαδώστε:
ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Ο δεσπότης καθιέρωσε τα νέα Ιερά Σκεύη

Το πρωί της Κυριακής 28 Μαρτίου 2021 (Β΄ Κυριακή Νηστειών), με συγκίνηση και λαμπρότητα η ενορία Αγίου Αθανασίου Καλύμνου υποδέχτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιο, ο οποίος τέλεσε την Θεία Λειτουργία, βοηθούμενος υπό του εφημερίου π. Σωτηρίου Πράσινου.

 

 

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ομίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα και καθιέρωσε τα νέα Ιερά σκεύη του Ιερού Ναού, δωρεές των ευλαβών χριστιανών της ενορίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων