18/01/2020 18/01/2020 Εθιμοτυπική επίσκεψη στα νησιά της Επαρχίας, Λέρο και Κάλυμνο, πραγματοποίησε την Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Ναύαρχος Θεόδωρος Πλιάρης ΛΣ. Στην Λέρο τον Σεβασμιώτατο εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, ο οποίος του ενεχείρισε την Εικόνα της Παναγίας του Κάστρου. Ο Θεοφ. Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος με...
18 Ιανουαρίου, 2020 - 18:29
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2020 - 18:04

ΛΕΡΟΣ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος πήρε την ευχή

Διαδώστε:
ΛΕΡΟΣ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος πήρε την ευχή

Εθιμοτυπική επίσκεψη στα νησιά της Επαρχίας, Λέρο και Κάλυμνο, πραγματοποίησε την Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Ναύαρχος Θεόδωρος Πλιάρης ΛΣ.

Στην Λέρο τον Σεβασμιώτατο εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, ο οποίος του ενεχείρισε την Εικόνα της Παναγίας του Κάστρου.

Ο Θεοφ. Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος με τον νέο Αρχηγό του Λ.Σ. στο γραφείο του Δημάρχου Λέρου, με τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Ι.Θεμέλαρο, τον Δήμαρχο κ.Μ.Κόλια, και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Δ.Καστή και Β.Μεραμπελιώτη, 16-1-2020:

 

 

 

Στην Κάλυμνο ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ.κ.Παΐσιος, φιλοξένησε τον Αρχηγό στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και ευχήθηκε θερμά συγχαρητήρια για την ανάληψη των υψηλών καθηκόντων του, να είναι σιδεροκέφαλος και να «προσέχει» τα νησιά μας από τις σημερινές προκλήσεις και αντιξοότητες.

Ο Μητροπολίτης κ.κ.Παΐσιος με τον νέο Αρχηγό Λ.Σ. Ναύαρχο Θεόδωρο Πλιάρη ΛΣ, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κάλυμνο, 17-1-2020:

 

 

 

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων