18/05/2021 18/05/2021 Να στηρίξει τους υποψήφιους μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων της Καλύμνου ενόψει των επερχόμενων Πανελλαδικών εξετάσεων καλεί με επιστολή του την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσιος. Αιτία της έκκλησης του Σεβασμιωτάτου στάθηκε το παρατεταμένο καθολικό απαγορευτικό το οποίο ισχύει στο νησί, λήγει στις 24 Μαϊου σύμφωνα...
18 Μαΐου, 2021 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2021 - 10:30

Λέρου σε Κεραμέως: Στηρίξτε τους μαθητές της Καλύμνου

Διαδώστε:
Λέρου σε Κεραμέως: Στηρίξτε τους μαθητές της Καλύμνου

Να στηρίξει τους υποψήφιους μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων της Καλύμνου ενόψει των επερχόμενων Πανελλαδικών εξετάσεων καλεί με επιστολή του την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσιος.

Αιτία της έκκλησης του Σεβασμιωτάτου στάθηκε το παρατεταμένο καθολικό απαγορευτικό το οποίο ισχύει στο νησί, λήγει στις 24 Μαϊου σύμφωνα με τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, με τους μαθητές να έχουν στερηθεί εδώ και επτά μήνες τη δια ζώσης εκπαίδευση γεγονός που τα έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό.

“Σε λιγότερο από ένα μήνα οι απόφοιτη των τριών Λυκείων της νήσου, ήτοι 234 μαθητές και μαθήτριες, θα κληθούν να εξεταστούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, στερούμενοι της επαφής με τους εκπαιδευτικούς τους επί τόσους μήνες, και υπό το βάρος των προβλημάτων των οικογενειών τους, των ανθρωπίνων απωλειών, των νοσούντων, της οικονομικής κατάρρευσης, του εγκλεισμού”, σημειώνει ο Σεβασμιώτατος.

Καταλήγοντας απευθύνει έκκληση όπως η κ. Κεραμέως ενσκήψει στο δημιουργηθέν πρόβλημα και να υπάρξει στήριξη με ειδικά μέτρα για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών μαθητές και τις μαθήτριες της Καλύμνου, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων