16/12/2022 16/12/2022 Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, επισκέφθηκαν το «Ισιδώρειο» εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου, μαθητές και μαθήτριες της Α΄ και Β΄ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Λακκίου, οι οποίοι έπαιξαν μουσική, έψαλλαν στους φιλοξενούμενους τα Κάλαντα των Χριστουγέννων και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια. Ο Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ.Παΐσιος, ως πρόεδρος του Ιδρύματος, τα μέλη του Δ.Σ. και ο...
16 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2022 - 18:50

Μαθητές Γυμνασίου στο γηροκομείο της Ι.Μ Λέρου

Διαδώστε:
Μαθητές Γυμνασίου στο γηροκομείο της Ι.Μ Λέρου

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, επισκέφθηκαν το «Ισιδώρειο» εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου, μαθητές και μαθήτριες της Α΄ και Β΄ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Λακκίου, οι οποίοι έπαιξαν μουσική, έψαλλαν στους φιλοξενούμενους τα Κάλαντα των Χριστουγέννων και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια.

Ο Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ.Παΐσιος, ως πρόεδρος του Ιδρύματος, τα μέλη του Δ.Σ. και ο Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος ως Διευθυντής, ευχαρίστησαν θερμά την Διευθύντρια του Γυμνασίου κα Ευαγγελία Κιαννιέ, την υπεύθυνη καθηγήτρια κα Κόλλια Ευτυχία και τις εκπαιδευτικούς Τσατσαρώνη Θεοδώρα, Παρασίδου Αικατερίνη, Κυρτά Ελλ., Μπέλτσιου Ελευθ., Αύρα Μεγαρίτη και Βάλια Στυλιανού, οι οποίες συνόδευσαν τους μαθητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων