08/02/2020 08/02/2020 Με κατάνυξη τελέστηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός στον Άγιο Θεόδωρο στο Βαθύ Καλύμνου, καθώς και η εγκατάσταση του νέου Ιερέα π. Μιχαήλ Μακαρούνα. Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, το απόγευμα, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.κ. Παΐσιος, τέλεσε τον πανηγυρικό αρχιερατικό εσπερινό του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, στον ομώνυμο ενοριακό κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Αγίου Θεοδώρου, στο Μετόχι...
08 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:56
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2020 - 23:04

Με συγκίνηση η εγκατάσταση νέου ιερεά στο Βαθύ Καλύμνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Με συγκίνηση η εγκατάσταση νέου ιερεά στο Βαθύ Καλύμνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κατάνυξη τελέστηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός στον Άγιο Θεόδωρο στο Βαθύ Καλύμνου, καθώς και η εγκατάσταση του νέου Ιερέα π. Μιχαήλ Μακαρούνα.

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, το απόγευμα, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.κ. Παΐσιος, τέλεσε τον πανηγυρικό αρχιερατικό εσπερινό του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, στον ομώνυμο ενοριακό κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Αγίου Θεοδώρου, στο Μετόχι Βαθύ Καλύμνου.

Στο αναλόγιο ο Πρωτοψάλτης Σπυρίδων Ζαΐρης μαζί με τον Παναγιώτη Τρικοίλη και Δημήτρη Ζαΐρη, ενώ πολλοί ήταν οι πιστοί που παρέστησαν στον εσπερινό.

Συγκινητική ήταν η στιγμή, στο τέλος του εσπερινού, όταν ο Μητροπολίτης και επίσημα πλέον εγκατέστησε τον νέο Ιερέα του Βαθύ, τον χειροτονηθέντα πρόσφατα σε πρεσβύτερο π. Μιχαήλ. 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

Ρεπορτάζ-βίντεο: Μπέττυ Μαΐλλη και Μάμας Χαραμαντάς για το «kalymnos-news.gr».

Φωτογραφίες: Μανόλης Μέρης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων