14/04/2021 14/04/2021 Την Ε΄ Κυριακή των Νηστειών (18 Απριλίου 2021) η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Σάββα του εν Καλύμνω. Ωστόσο, η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας φέτος θα γιορτάσει τον Όσιο Σάββα την ημέρα των Αγίων Πάντων. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, της οποίας και ο ίδιος...
14 Απριλίου, 2021 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2021 - 21:36

Μετατίθεται η γιορτή του Οσίου Σάββα του εν Καλύμνω

Διαδώστε:
Μετατίθεται η γιορτή του Οσίου Σάββα του εν Καλύμνω

Την Ε΄ Κυριακή των Νηστειών (18 Απριλίου 2021) η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Σάββα του εν Καλύμνω. Ωστόσο, η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας φέτος θα γιορτάσει τον Όσιο Σάββα την ημέρα των Αγίων Πάντων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, της οποίας και ο ίδιος ο Ποιμένας, Σεβασμιώτατος κ. Παϊσιος, νοσεί, «λόγω του φοβερού και θανατηφόρου λοιμού της εξάπλωσης του ιοβόλου ιού του κορωνοϊού και των αυστηρών μέτρων που ισχύουν, με απόφαση της Ιεράς Μητροπόλεως, η μνήμη του Οσίου θα συνεορταστεί και εφέτος με την εορτή των Αγίων Πάντων (Κυριακή 27 Ιουνίου 2021).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων