03/10/2022 03/10/2022 Με πρωτοβουλία των φίλων του Ισιδώρειου Γηροκομείου της Μητρόπολης Λέρου, Καλύμνου και Ασυπάλαιας, οργανώθηκε μετά από δύο σχεδόν χρόνια, λόγω των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19 , έξοδος των φιλουξενουμένων. Το πρωί της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2022, οι τρόφιμοι αφού έκαναν μια βόλτα στο νησί, κατέληξαν σε παραλιακή ταβέρνα στην περιοχή «Γούρνα», κι...
03 Οκτωβρίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2022 - 21:54

Μητρόπολη Λέρου: Εκδήλωση του Ισιδώρειου Γηροκομείου

Διαδώστε:
Μητρόπολη Λέρου: Εκδήλωση του Ισιδώρειου Γηροκομείου

Με πρωτοβουλία των φίλων του Ισιδώρειου Γηροκομείου της Μητρόπολης Λέρου, Καλύμνου και Ασυπάλαιας, οργανώθηκε μετά από δύο σχεδόν χρόνια, λόγω των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19 , έξοδος των φιλουξενουμένων.

Το πρωί της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2022, οι τρόφιμοι αφού έκαναν μια βόλτα στο νησί, κατέληξαν σε παραλιακή ταβέρνα στην περιοχή «Γούρνα», κι εκεί ήπιαν ένα αναψυκτικό και διασκέδασαν με μουσική και τραγούδια από τους μουσικούς Αντώνη Νταλλαρή  Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Έρευνας & Ανάπτυξης Λέρου “ΑΡΤΕΜΙΣ”, Παραπονιάρη Γρηγόρη, Δραγάτη Γεώργιο και Δάφνη Λέμπερου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων