06/03/2021 06/03/2021 Το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, τέλεσε τον Εσπερινό του Ψυχοσάββατου και την μνημόνευση κολύβων, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Καλύμνου, συμπαραστατούμενος υπό του εφημερίου π. Νικολάου Καζαβούλη. Η Ακολουθία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς πιστούς, όπως προβλέπεται από τα αυστηρά μέτρα που ισχύουν...
06 Μαρτίου, 2021 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2021 - 12:46

Μνημόνευση κολύβων χωρίς την παρουσία πιστών στη Κάλυμνο

Διαδώστε:
Μνημόνευση κολύβων χωρίς την παρουσία πιστών στη Κάλυμνο

Το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, τέλεσε τον Εσπερινό του Ψυχοσάββατου και την μνημόνευση κολύβων, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Καλύμνου, συμπαραστατούμενος υπό του εφημερίου π. Νικολάου Καζαβούλη.

Η Ακολουθία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς πιστούς, όπως προβλέπεται από τα αυστηρά μέτρα που ισχύουν στην Κάλυμνο, λόγω της πανδημίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων