18/02/2023 18/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, εορτή του Αγίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτου, χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία, στο παρεκλήσιο του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Σωτήρος Χριστού Καλύμνου, και τέλεσε Τρισάγιο υπέρ μακαρίας αναπαύσεως του αειμνήστου προκατόχου του κυρού Ισιδώρου. Στη συνέχεια συνοδευόμενος υπό των αιδεσιμωτάτων...
18 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2023 - 10:06

Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτη Λέρου Ισιδώρου

Διαδώστε:
Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτη Λέρου Ισιδώρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, εορτή του Αγίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτου, χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία, στο παρεκλήσιο του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Σωτήρος Χριστού Καλύμνου, και τέλεσε Τρισάγιο υπέρ μακαρίας αναπαύσεως του αειμνήστου προκατόχου του κυρού Ισιδώρου.

Στη συνέχεια συνοδευόμενος υπό των αιδεσιμωτάτων ιερέων π. Χριστοφόρου και π. Ισιδώρου, επισκέφθηκε τον τάφο του αοιδίμου Μητροπολίτου καθηκόντως και ετέλεσε Τρισάγιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων