19/12/2019 19/12/2019 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ.κ. Παΐσιο, πραγματοποίησε το πρωΐ της Τετάρτης 18/12/2019, ο νέος Διοικητής της ΥΝΤΕΛ και Φρούραρχος του νησιού Πλοίαρχος Παναγιώτης Φιλιππίδης ΠΝ. Ο Μητροπολίτης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Νικόδημο Φωκά, εδέχθη με μεγάλη χαρά τον Ανώτερο Διοικητή της νήσου, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως,...
19 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:42
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2019 - 14:14

Ο ανώτερος Διοικητής της νήσου στα γραφεία της Ι.Μ. Λέρου

Διαδώστε:
Ο ανώτερος Διοικητής της νήσου στα γραφεία της Ι.Μ. Λέρου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ.κ. Παΐσιο, πραγματοποίησε το πρωΐ της Τετάρτης 18/12/2019, ο νέος Διοικητής της ΥΝΤΕΛ και Φρούραρχος του νησιού Πλοίαρχος Παναγιώτης Φιλιππίδης ΠΝ.

Ο Μητροπολίτης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Νικόδημο Φωκά, εδέχθη με μεγάλη χαρά τον Ανώτερο Διοικητή της νήσου, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στο «Πατριαρχείο», και για το γεγονός ότι κατάγεται από την Λέρο, κάτι που τιμά ιδιαίτερα το ίδιο και την γενέτειρά του.

Του ευχήθηκαν δε να είναι σιδεροκέφαλος και να έχει καλή θητεία για όσο χρονικό διάστημα θα ευρίσκεται σε αυτή την τόσο νευραλγική και πολυσήμαντη θέση.

 

 

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων