07/09/2022 08/09/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιο, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου 2022, ο απερχόμενος Διοικητής της Υπηρεσίας Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων (ΥΝΤΕΛ) και Φρούραρχος Λέρου Πλοίαρχος Π. Φιλιππίδης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον αντικαταστάτη του Πλοίαρχο Κων/νο Συρόπουλο ΠΝ, στα πλαίσια παράδοσης-παραλαβής της Ναυτικής Βάσης ΥΝΤΕΛ. Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος...
07 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:32
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2022 - 1:50

Ο απερχόμενος και νέος Φρούραρχος Λέρου στον Μητροπολίτη Παΐσιο

Διαδώστε:
Ο απερχόμενος και νέος Φρούραρχος Λέρου στον Μητροπολίτη Παΐσιο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιο, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου 2022, ο απερχόμενος Διοικητής της Υπηρεσίας Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων (ΥΝΤΕΛ) και Φρούραρχος Λέρου Πλοίαρχος Π. Φιλιππίδης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον αντικαταστάτη του Πλοίαρχο Κων/νο Συρόπουλο ΠΝ, στα πλαίσια παράδοσης-παραλαβής της Ναυτικής Βάσης ΥΝΤΕΛ.

Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχιερατικό Επίτροπο πρωτ. Νικόδημο Φωκά, εδέχθη με μεγάλη χαρά τους Ανωτέρους Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στο «Πατριαρχείο».

Στα πλαίσια της επίσκεψης αντιλάγησαν αναμνηστικά δώρα, ενώ ο απερχόμενος Διοικητής ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την άψογη συνεργασία που υπήρχε κατά την διάρκεια της θητείας του.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον απερχόμενο Διοικητή και του ευχήθηκε «και εις ανώτερα», ενώ παράλληλα καλωσόρισε τον νέο Διοικητή ΥΝΤΕΛ και του ευχήθηκε «σιδεροκέφαλος» και «καλή δύναμη» στα νέα του καθήκοντα.

 

(Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων