03/08/2022 06/08/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιο, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 2 Αυγούστου 2022, ο απερχόμενος Λιμενάρχης Λέρου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ν. Κουτσοδόντης συνοδευόμενος από τον αντικαταστάτη του Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Χρήστο Ανδριανή, στο πλαίσιο παράδοσης-παραλαβής του Λιμεναρχείου. Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ. Στέφανο, δέχθηκε με...
03 Αυγούστου, 2022 - 16:57
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2022 - 1:11

Ο απερχόμενος και νέος Λιμενάρχης Λέρου στον Μητροπολίτη Παΐσιο

Διαδώστε:
Ο απερχόμενος και νέος Λιμενάρχης Λέρου στον Μητροπολίτη Παΐσιο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιο, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 2 Αυγούστου 2022, ο απερχόμενος Λιμενάρχης Λέρου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ν. Κουτσοδόντης συνοδευόμενος από τον αντικαταστάτη του Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Χρήστο Ανδριανή, στο πλαίσιο παράδοσης-παραλαβής του Λιμεναρχείου.

Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ. Στέφανο, δέχθηκε με μεγάλη χαρά τους Ανωτέρους Αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στο «Πατριαρχείο».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αντιλάγησαν αναμνηστικά δώρα, ενώ ο απερχόμενος Λιμενάρχης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Λέρου για την άψογη συνεργασία που υπήρχε κατά την διάρκεια της θητείας του.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον απερχόμενο Λιμενάρχη και του ευχήθηκε «και εις ανώτερα», ενώ παράλληλα καλωσόρισε τον νέο Λιμενάρχη και του ευχήθηκε «σιδεροκέφαλος» και «καλή δύναμη» στα νέα του καθήκοντα.

Επιμέλεια-Φωτογραφίες: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων