27/10/2023 27/10/2023 Τον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιο επισκέφθηκε σήμερα ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Καλυμνίων κ. Ιωάννης Μαστροκούκος. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο καλή θητεία, να είναι «σιδεροκέφαλος», και συζητήθηκαν ορισμένες σκέψεις για τα εκκλησιαστικά θέματα της τοπικής Εκκλησίας. Ο Μητροπολίτης τόνισε την άριστη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ Ιεράς Μητροπόλεως και Δήμου και...
27 Οκτωβρίου, 2023 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2023 - 16:39

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Λέρου

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Καλυμνίων επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Λέρου

Τον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιο επισκέφθηκε σήμερα ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Καλυμνίων κ. Ιωάννης Μαστροκούκος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο καλή θητεία, να είναι «σιδεροκέφαλος», και συζητήθηκαν ορισμένες σκέψεις για τα εκκλησιαστικά θέματα της τοπικής Εκκλησίας.

Ο Μητροπολίτης τόνισε την άριστη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ Ιεράς Μητροπόλεως και Δήμου και ο Δήμαρχος υπεσχέθη αγαστή συνεργασία επ’ αγαθώ του Καλυμνιακού Λαού. Τέλος, ευχήθηκε όπως ο Άγιος Σάββας ο εν Καλύμνω πρεσβεύει στον Κύριο της Δόξης υπέρ υγείας και οραματισμού των στόχων της νέας Δημοτικής Αρχής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων